IBB Make Up Challenge December 2013

Minggu, Desember 15, 2013

Hai semua :D apa kabar? 
Udah lamaaaaaa banget sejak aku ikut IBB MUC. Mungkin karena aku ga punya banyak waktu luang bulan2 ini buat mikir dan bikin makeup look. Yah, jadi bulan Desember ini aku ikut lagi IBB MUC dengan tema "CARNIVAL" dan MUC ini disponsori oleh D'EYEKO ^^

Hi everyone :D how are you?
It's been a very long time since the last time I joined IBB MUC. Because I don't have very much time lately to think and create a look. Well, this month I join IBB MUC again with the theme "CARNIVAL" and this MUC is sponsored by D'EYEKO ^^

carnival ibb des


Dan makeup look yang aku buat ini bertemakan natal ^^ Karena sebentar lagi natal jadi aku pikir apa salahnya buat look dengan tema natal :D Makeup look ini colorful, fun, dan secara bersamaan edgy dan elegant. Aku namain "CHRISTMAS LIGHTS"

And I decided to create a Christmasy makeup look ^^ Because Christmas is in a couple weeks so I figured why not create a Christmas look :D This look is colorful, fun, but edgy and elegant at the same time. I call it "CHRISTMAS LIGHTS"

Here's my look :






Products used :

  • JapanSoftlens AGEHA Caramel Brown

  • Face of Australia Lasting Looks Natural Foundation

  • Maybelline Dream Lumi Touch

  • Revlon Photoready concealer

  • Maybelline Dream Matte powder

  • Color my Brows (01 Rich Brown)

  • ZA everbrow

  • VS eyeshadow primer

  • Coastal Scents 88 original eyeshadow palette

  • Loreal Infallible pencil liner

  • Dollywink liquid liner (black)

  • Maybelline Gel Liner (black)

  • Fake lashes (no brand)

  • Maybelline Falsies mascara

  • Physicians Formula Happy Booster blush

  • Rimmel Natural bronzer

  • The Balm MaryLou Manizer

  • Maybelline Bold Matte lipstick

Oke itu aja untuk post kali ini.

Kalau kalian juga mau join IBB Make Up Challenge, klik disini. Atau buka website IBB di http://www.indonesianbeautyblogger.com

That's it!
If you want to join IBB Make Up Challenge, click here. Or visit IBB website here http://www.indonesianbeautyblogger.com


You Might Also Like

1 comments

  1. sist.. lampu-lampu warna-warninya lucu..cakep sist..
    salam kenal ya, aku banon, newbie blogger nih..
    if u dont mind, visit my blog ya.. :) thank you
    http://yustinabanon.blogspot.com/

    BalasHapus

Leave a comment below if you have any questions or opinion.
I will reply them as soon as I can ^^
And no advertising/spamming on the comment section!