My New Bubbi Brushes!

Minggu, Agustus 25, 2013

Hai semua! Apa kabar ^^

Jadi pasti kalian udah bisa nebak dari judulnya, aku baru aja beli brush set baru, yaitu New Bubbi Brushes by Bubzbeauty! (dan Tim... lol) dan di post ini aku mau nunjukin aja penampakan brushes nya ke kalian semua :D aku belum bisa review soalnya aku belum sempat pakai semuanya. Nantikan yah reviewnya ^^ oh dan yey untuk Bubzbeauty (AKA Lindy) yang baru aja menikah dengan Tim ^^ 

Hi all! How you doin'?

I bet you can guess already from the title, I just bought a new brush set, it's the New Bubbi Brushes by Bubzbeauty! (and Tim.. lol let's not forget him) and in this post I want to show you what it looks like. Maybe kinda like a haul? I can't review it yet because I haven't use them all. I will review them soon, do not worry ^^ oh and congrats to Bubzbeauty (AKA Lindy) that's just married to Tim ^^



Jadi aku pesan kuasnya dari shopbubbi.com yaitu online shop yang dijalankan Bubzbeauty dan Tim. Aku sebenernya udah pingin kuas ini dari lamaaaaaaaa banget, sejak awal2 dia lauching brush set nya yang lama (ini brush set yang updated). Dan akhirnya mamaku mau beliin ini sebagai "really early" birthday gift XD padahal ulang tahunku masih November... haha. Tapi thanks ma! :D Sebelum brush set ini aku ngga punya banyak kuas. Aku cuma punya 2 eyeshadow brush, 1 powder/blush brush, 1 foundie brush. Itu aja. Jadi aku seneng banget punya complete set :D

So, I ordered this brush set from shopbubbi.com, which is an online shop owned by Bubzbeauty and Tim. Actually I always wanted this for the longest time ever, since she launches her first brush set (this is the updated set). And finally my mom want to buy it for me as a "really early" birthday gift XD although my birthday is still at November. Anyway, thanks mom! :D Before this brush set, I don't own much brushes, just 2 eyeshadow brushes, 1 powder/blush brush, 1 foundation brush, and that's it. So I'm really happy I can have the complete set :D

FYI, yang aku order itu Complete Set. Aku pesen ini tanggal 24 Juli dan aku bayar hari itu juga. Tentu aja, mereka perlu waktu untuk mempersiapkan pesanannya. Dan pesenanku baru dikirim dari sana tanggal 1 Agustus. Dan nyampe di tempatku tanggal 13 Agustus. Jadi sekitar 3 minggu. Yah cukup lama sih, tapi oke lah, soalnya kan ngirimnya dari Hong Kong dan pasti ada bea cukai, ngurus ini itu, dll.

FYI, I ordered the Complete Set. I ordered this on July 24. And of course, they need some time to prepare the orders. And my order shipped on August 1. And arrived at my house on August 13. Well, it took a pretty long time but I guess it's worth it. And I can understand that international shipping will be longer since they have to deal with customs, etc. 



Jadi pas aku buka, ini dia isinya :D ada kartu terima kasihnya. Meskipun itu cetakan, aku bisa tau Bubzbeauty pasti mau yang terbaik untuk para pembeli ^^ Jadi aku masih simpen kartu itu sampai sekarang.. hehehe... Dan untuk Complete Brush kit, aku dapat :

When I opened it, this is it :D there's a thank you card. Although it's printed, I know that Bubzbeauty put a lot of effort in this and wanted the best for us ^^ I still keep that card btw. hehehe... and for the Complete Brush Kit, these are what I got : 

- Professional Brush Roll

- Face:
  • Dome Brush (natural fibers)

  • Powder Brush (synthetic fibers)

  • Dual Cover Brush (synthetic fibers)

  • Sculpting Brush (synthetic fibers)

  • HD Flawless Brush (synthetic fibers)

  • Buffer Brush (synthetic fibers)

- Eyes :

  • Eye Contour Brush (natural fibers)

  • Blending Brush (synthetic fibers)

  • Shader Brush (natural fibers)

  • Dual Eyes Brush (natural fibers)

  • Smudger Brush (synthetic fibers)

  • Detail Brush (synthetic fibers)

Itu diaa ^^ hehe... dan sedikit kesan dariku yaa... kuas2 ini LEMBUT BANGET!! Terutama powder brush nya XD Pokoknya lembut banget deh! Terus desainnya juga imut, kombinasi pink dan hitam, pas banget buat bikin kuas2nya terlihat berkelas tapi tetep girly :D Dan juga rambut2nya ga gampang rontok, jadi pasti tahan lama banget.

Those are the brushes ^^ And a little first impression from me... Those brushes are EXTREMELY SOFT!! Especially the powder brush XD I love how the brush feels on my face. And also I love the color, the combination of black and pink make it look like a high quality brushes (which is true) and still looks cute and girly :D And I hate it if the brush hairs shed, but not this one ^^ The hairs don't shed at all.

Oke, itu aja untuk sedikit sneak peek bubbi brush ku ^^ Kalau misalnya kalian pingin beli ini tapi galau karena harganya (memang agak mahal sih) mending beli aja seperlunya ^^ beli beberapa aja kan bisa, soalnya worth it banget! Kualitasnya memang bagus banget. Oh dan comment ya kuas mana yang kalian mau aku review dulu :D 

Okay, that's it for this little sneak peek of my bubbi brushes ^^ If you're like me, want to buy this but hesitate because of the price (which is actually quite expensive) just buy the brushes that you need ^^ You can buy individual brushes because it's totally worth it. It's just... awesome. Oh and comment below which brush you want me to review :D

Thanks for visiting!

You Might Also Like

3 comments

  1. Oooo dapet tempetnya juga toh. Kirain gak dapet hahaha. Okelah jadi bikin tambah pengen hahaha. Makasih ya Jes hahaha

    BalasHapus
  2. hehehe sama2 siss ^^
    wah aku berhasil meracuni orang nih XD
    thanks for visiting yaa :D

    BalasHapus
  3. berapaan sist?? #mupeng

    bayarnya pakai credit card ya???

    BalasHapus

Leave a comment below if you have any questions or opinion.
I will reply them as soon as I can ^^
Please, no advertising/spamming on the comment section!